Politica

Iohannis: „Sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Păcat că sunt așa puțini”

Președintele Iohannis s-a contrazis singur în cadrul discursului susținut în prezența șefei Comisiei Europene, la Spitalul Universitar de Urgență din București.
Președintele Klaus Iohannis a fost protagonistul unui moment hilar chiar în timpul conferinței de la la Spitalul Universitar de Urgență din București, la care au fost prezenți atât șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cât și prim-ministrul Florin Cîțu.

La întrebarea unui jurnalist cu privire la soluția legală pentru vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale, șeful statutului a fost autorul unei bâlbe în toată regula.
Președintele Iohannis a început discursul prin a menționa, sigur pe sine, că „foarte mulți români s-au vaccinat”, apoi și-a continuat argumentarea cu o declarație opusă celei făcute cu câteva momente în urmă.

Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date și am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa puțini!”, a afirmat președintele Klaus Iohannis.

sursa