Actualitate

Judecatoarea Cotoi a afirmat într-o sedință de judecată: “Ce vreți să vă caut eu fetele?”

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a anunțat că sentința dată în dosarul Caracal va fi atacată, acuzând că nu s-a administrat nicio probă concludentă, astfel că această soluție nu are niciun temei faptic. Acesta este motivul pentru care va ataca decizia la Curtea de Apel Craiova
Avocata Carmen Obârșanu susține că hotărârea nu reprezintă urmarea unei judecăți efective și corecte. Ea spune că a fost o problemă de la administrarea probelor.

Din 15 ianuarie 2020 și până în iunie 2022 nu a fost administrată nicio probă care să poată fi folosită pentru aflarea adevărului adică ce s-a întamplat cu cele două fete disparute.
Judecatoarea Cotoi a afirmat într-o sedință de judecată “Ce vreți să vă caut eu fetele? Căutați-le. Eu îl condamn sau îl achit pe Dincă.” Am cerut să solicite de la DIICOT originalele mijloacelor de probă pentru a efectua expertize și mi s-a respins cererea de fiecare dată. Am solicitat instanței să efectueze o cerere de asistență judiciară prin Ministerul Justiției către Departamentul de Stat american pentru ca ăa fie interogat Facebook-ul cu privire la corespondența electronică a Luizei și mi s-a răspuns că dacă pe procurori nu i-a interesat nici pe dânsa nu o interesează”, a declarant avocata familiei Melencu.
Avocata susține că Dincă a fost, în nenumărate rânduri, încurcat de întrebările ei și părea că nu știe ce să răspundă.

Când l-am întrebat pe Dincă cine i-a spus în 2 august 2019 că telefonul Alexandrei era în pădure, pentru că din șosea nu putea fi aruncat acolo, Dinca a rămas încurcat și judecătoarea l-a ajutat refuzând să insiste și ocolind răspunsul.

În mod sigur, telefonul a fost plantat acolo, iar Dincă a aflat locația de la polițiști. Când am fost la audieri la IGPR, în 2 decembrie 2019, l-am întrebat pe Dincă unde sunt fetele și acesta a răspuns “în butoi și la lizieră” și a râs ca și cum să-mi transmită că nu este adevărat, după care a venit Tonel s-au certat, a venit procurorul Pătuleanu, i-a facut semn cu degetul lui Dincă să tacă din gură și apoi a cerut să pornească camera de filmare și încă un semn, Dincă să dea jos șapca”.

sursa