Politica

Legatura socanta intre Liviu Dragnea si „King Kong din Berceni”. Interlopul a incearca sa scape!

Caz socant in care Marius Alecu, spus Bebino sau King Kong din Berceni, este acuzat grav de tentativa de omor, a ajuns dosarul sau pe masa unui magistrat care i-a infricat pe infractori, de care acesta judeca cazul Belina, a lui Liviu Dragnea, relateaza spynews.ro.

Acest anunt cum ca magistratul Bogdan Alexandru Dari judeca in procesul in care este acuzat de tentativa de omor, la speriat pe interlopul Marius Alecu.

În încercarea de a evita o pedeapsă maximă din partea magistratul care este etichetat drept extrem de exigent și are în lucru și celebrul dosar Belina, al lui Dragnea, Bebino a cerut recuzarea acestuia, invocând diferite motive. Însă instanța nu s-a arătat impresionată de argumentele interlopului, așa că i-a respins cererea.

„Respinge cererea de recuzare a domnului judecător Dari Bogdan Alexandru, formulată de inculpatul ALECU EMIL MARIUS în dosarul nr. 20015/3/2020, ca neîntemeiată. Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

„Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Petcu Cezar Roberto pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare.

Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Ionescu Mohamed Constantin pentru infracțiunea de tentativă la infracțiunea de omor, de la 6 ani și 8 luni închisoare la 5 ani închisoare.

Reduce durata pedepsei complementare de la 5 ani la 4 ani. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate”, a dispus instanța superioară.