Showbiz

Lupta Oanei Zăvoranu pentru proprietăți: 14 ani de procese

Oana Zăvoranu, faimoasă în lumea media românească, se află într-o luptă juridică îndelungată pentru drepturile sale de proprietate. De-a lungul a 14 ani, aceasta s-a implicat în multiple procese, urmărind să-și apere casele și bunurile. Chiar dacă a obținut victorii în instanță, bătălia continuă, iar vedeta exprimă frustrarea și hotărârea de a-și proteja interesele scrie romaniatv.net

Oana Zăvoranu a cerut statului român să îi facă dreptate în legătură cu vila de pe strada Andrei Mureșanu, pentru care se judecă de ani buni și care a fost aproape de evacuare. De-a lungul timpului, Oana a câștigat și alte procese, inclusiv unul legat de clinica sa, OneLife, însă recunoaște că mai are mult de luptat pentru a fi în totalitate în legalitate, deoarece niciuna dintre sentințe nu este definitivă.

Vedeta se confruntă cu sistemul legal de 14 ani, după ce a fost păcălită să ofere bunuri în valoare de peste 400.000 de euro unor apropiați ai unor vrăjitoare. În ceea ce privește vila menționată anterior, are cel puțin 10 procese deschise cu persoane pe care le acuză de înșelăciune.

Oana Zăvoranu și-a exprimat îngrijorarea cu privire la proprietățile sale, afirmând că acestea au fost aproape de a fi confiscate, iar inamicii săi ar fi putut merge până la capăt pentru a-i face rău. Cu toate acestea, cu ajutorul unei echipe de avocați dedicată și profesionistă, a reușit să reziste și să își apere interesele.

Actrița speră ca acest coșmar să se încheie cât mai repede posibil și ca judecătorii să ofere soluții favorabile ei. Inițial, cumpărătorul vilei de pe strada Andrei Mureșanu a câștigat în instanță, dar Oana nu s-a lăsat învinsă și a continuat lupta în instanță.

În plus, Oana Zăvoranu a avut probleme și cu un apartament moștenit de la tatăl său, situat pe Iancu de Hunedoara. După 14 ani, a reușit să demonstreze că a fost păcălită și are șanse să își recupereze proprietatea.

Aceste bătălii juridice au pus la încercare resursele și starea de spirit a Oanei Zăvoranu, însă aceasta rămâne hotărâtă să lupte pentru ceea ce consideră că îi aparține.