Actualitate

Mama Elodiei: „Mi-am dat seama că nu e lucru curat!”

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, da avut o reacţie dură când a aflat că poliţistul Cristian Cioacă cere insistent eliberarea din închisoare, după ce a fost condamnat pentru că și-ar fi omorât soția.
Mama Elodiei dezvăluie ultima discuţie cu fiica sa. „Sunt foarte mâhnită, cum am fost și acești ani, de când a omorât-o și până acum. El nu a recunoscut și vă spun că nici nu va recunoaște. Acum deja s-a obișnuit cu această treabă. Caracterul lui este de așa natură, așa vedeam eu înainte, se bucura când făcea rău cuiva”, a spus Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu
Mama Elodiei a vorbit şi despre ultimele momente în care a stat de vorbă cu fiica ei: „Nu mi-a spus prea multe că era așa o fire pentru familia ei. Nu prea îi plăcea să vorbească foarte mult. Bine, mie îmi mai povestea, dar ultima zi în care am vorbit cu ea era cam supărată și el a avut o ieșire nepotrivită. Au venit cu o zi înainte la noi acasă, am servit masa împreună, după care el a plecat într-o cameră și a spus că e foarte obosit și că vrea să se odihnească. A stat acolo până când s-a gândit să plece acasă. Mi-am dat seama că între ei nu este lucru curat, dar am înțeles că de foarte multă vreme exista acest lucru deoarece el avea o amantă în Pitești, o amantă care a venit și la proces. În noaptea când el a omorât-o pe Elodia a venit de acolo”.

sursa