Showbiz

Mara Bănică: „Mă simt singură și cam a nimănui”

Mara Bănică a împlinit, în urmă cu câteva zile, frumoasa vârstă de 48 de ani, dar mărturisește că se simte singură, de când tatăl ei a murit.
Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi, a reușit de-a lungul carierei să ajungă la inima publicului datorită felului său de a fi. Cu toate astea, în ultima vreme, jurnalista a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să își trăiască viața personală departe de ochii lumii. Din când în când, vedeta ține legătura cu fanii săi de pe rețelele sociale.
e această dată, Mara Bănică a postat un mesaj emoționant în mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere, când a împlinit 48 de ani. Chiar dacă este o femeie împlinită din orice punct de vedere, jurnalista nu s-a putut bucura pe deplin de această sărbătoare, ci mai degrabă a fost încercată de un sentiment de tristețe din cauza pierderii tatălui său.

„Asta-s eu, aveam vreo 3 ani, poza e făcută de tata, ca toate pozele mele reușite de altfel. Scriu despre tata și azi pentru că împlinesc 48 de ani, am 2 copii, pe mama și îmi lipsește tata mult. E a doua aniversare fără el, pe prima n-am conștientizat-o, tocmai se dusese. Ei, azi e mai rău decât atunci. Mă simt singură și cam a nimănui, așa.

Nu-mi ziceți chestii gen „îi ai pe cei mici” ca nu-s în depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei și pe care știu că n-am cum să o mai găsesc pe lume. Și acum, bilanț. Băi copii, nu-s fericita. Aia e. Dar sunt bucuroasă ca sunt slabă!:)) Amân multe lucruri pe care vreau să le fac pentru mine și am zile în care mă simt ca la Targsor în varianta de 11 stele”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Instagram.

sursa