Politica

Marcel Ciolacu: Românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a îndemnat, marți, pe români să voteze la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta.

Marcel Ciolacu: Românii să voteze ca și cum sănătatea lor ar depinde de asta

Liderul PSD a vorbit la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PSD, care are loc la Romexpo, despre algerile parlamentare din 6 decembrie.

Niciodată în istoria sa, România nu a avut un guvern atât de indiferent faţă de viaţa şi de sănătatea românilor. (…) Fiecare zi cu PNL la conducere aduce mai multă suferinţă pentru oameni, mai mulţi şomeri, mai puţine locuri de muncă, preţuri mai mari. (…) Am cerut amânarea alegerilor pentru a proteja sănătatea poporului nostru. Din păcate, nimic nu va împiedica PNL să încerce să se agaţe de putere. PSD va face tot ce îi stă în puteri pentru a se asigura că oamenii votează şi că votează în siguranţă. Românii trebuie să voteze ca şi cum sănătatea lor ar depinde de asta, ca şi cum pensia lor ar depinde de asta, ca şi cum slujba lor ar depinde de asta, ca şi cum viitorul lor ar depinde de asta. Românii trebuie să voteze pentru a-şi lua viaţa înapoi„, a spus Ciolacu

sursa