Showbiz

Marea Semifinală în Power Couple România 2024

Power Couple România 2024: Cine Intră în Marea Semifinală și Cine Părăsește Competiția

Tensiunea este la cote maxime în Malta, acolo unde se desfășoară competiția Power Couple România 2024. În ediția din această seară, patru cupluri se vor califica în marea semifinală, dar un cuplu va părăsi definitiv competiția noteaza romaniatv.net

Toate cuplurile rămase în cursă și-au dat totul în ultima probă, care i-a pus la grea încercare pe băieți. Sorin Gonțea și Emi de la „Noaptea Târziu” au cerut chiar oprirea probei, iar Sorin Natanticu s-a luptat până în ultima secundă, însă partenera sa, Eliza, a reușit să completeze doar o singură propoziție.

Presiunea este uriașă pentru concurenți, deoarece bonusul obținut de cuplul clasat pe primul loc în proba „Mă înec în dragostea ta” a crescut considerabil, de la 2.000 de euro la 5.000 de euro. În plus, perechea de pe ultima poziție va fi eliminată imediat.

Cei care așteaptă cu sufletul la gură verdictul sunt Tudor și Ana, care au reușit să decripteze toate cele cinci enunțuri în ediția de ieri. În schimb, Daiana și Sorin, cuplul proaspăt reintrat în competiție, au trecut prin momente dificile, cu Sorin cerând oprirea jocului.

Abandonul poate duce direct la eliminare, așa că perechea cu un traseu sinuos în competiție poate fi în pericol de a părăsi competiția chiar a doua zi după revenirea lor.

Următoarea probă este semifinala, cea mai lungă dintre toate probele din Power Couple România, și va decide finaliștii. Concurenții vor fi invitați pe insula Comino, comoara ascunsă a arhipelagului maltez, care pentru ei va deveni Insula Fricilor.

Cuplurile vor avea de rezolvat mai întâi o misiune luptând împotriva curenților puternici din Laguna Albastră, atracția insulei Comino, și apoi de străbătut întinderea de pământ dintr-un capăt în altul. Cuplurile rămase în afara competiției vor juca un rol crucial pe acest traseu istovitor.

Marea semifinală se anunță a fi un adevărat test de rezistență și voință pentru concurenții din Power Couple România 2024, iar tensiunea va fi la cote maxime până la dezvăluirea finaliștilor.