Showbiz

Maria Dragomiroiu, secretul părului lung

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi.

Talentul incontestabil și registrul vocal impresionant i-au adus succesul, însă pe lângă faima din industria muzicală, artista se bucură și de cel mai lung păr natural pe care îl are o personalitate autohtonă.

Recent, Cancan.ro, a dezvăluit care este lungime șuvițelor artistei, pentru care multe vedete ar putea fi geloase.

Artista cântă de peste patru decenii, iar vocea ei s-a auzit adesea la concertele din România, cât și din afara țării. De-a lungul anilor, artista a interpretat piese de sulfet pentru români, rămânân în sufletul acestora. Nu este cunoscută pentru avere impresionantă pe care a agonisit-o, ci pentru talentul și delicatețea ei.

Pe lângă acestea, există un detaliu la Maria Dragomiroiu, pe care nimeni nu îl poate trece cu vederea. Părul artistei are o lungime impresionantă și este natural, comparativ cu extensiile sau perucile pe care uneori recunosc că le poartă artiștii autohtoni.

Cât de lung este părul Mariei Gragomiroiu

Interpreta de muzică populară ține foarte mult la podoaba ei capilară. În trecut, artista a mărturisit cum își îngrijește șuvițele și mai ales ce lungime au acestea. Ritualul de îngrijire nu este unul sofisticat, așa cum poate s-ar fi așteptat multă lume. Artista mărturisește că îl spală cu șampon, îi pune balsam și îl usucă cu ajutorul unui prosop.

Nici lungimea acestuia nu mai este un mister, căci Maria a dezvăluit faptul că șuvițele ei măsoară aproximativ un metru. „Pe mine nu mă interesează lungimea părului, îl am cam de un metru, ci să mă simt eu confortabil şi să îmi stea bine. Îl spăl cu şampon, îi pun balsam, după care îl pun într-un prosop şi îl usuc. Primăvara, timp de trei luni, iau magneziu. Părul îl spăl o dată pe săptămână, nu mai rar”, a povestit Maria Dragomiroiu, scrie Cancan.ro.

Pe lângă podoaba capilară de invidiat, Maria Dragomiroiu mai are o pasiune inedită. Artista împărtășește aceeași paiune cu multe femei pasionate de modă și anume dragostea pentru pantofi. În repetate rânduri, ea a mărturisit că investește banii în încălțăminte și că nu se poate abține atunci când vede o pereche de pantofi care să îi placă. Așa ar fi ajuns să fie în prezent posesoarea unei colecții impresionante de 100 de perechi de încălțări.

sursa