Actualitate

Martorul care l-a văzut pe Dincă în timp ce îşi căuta victime

Gheorghe Dincă îşi racola victimele din piaţă şi din târgurile de vechituri, susţine un vânzător de la Caracal, care-l descrie ca fiind un bărbat mare, fioros şi extrem de puternic.
Într-un interviu acordat România TV, bărbatul spune că la văzut pe Gheorghe Dincă în piaţa din Caracal, că nu-l interesa marfa sau posibilii clienţi, ci privea în toate părţile să-şi racoleze victimele.

Cu două săptămâni înainte de a se întâmpla tragedia cu fetele, Dincă a fost în târg. Era în pulovăraşul ăla galben, stătea jos şi l-am văzut. O fire fioroasă. Atunci l-am sunat copilul cel mare şi zic: la Dănciuleşti, în Gorj, era unul, al lui Cătuciu, dar ăsta mi se pare o fire prea fioroasă. Păi ăla a murit de 10 ani şi atunci m-am uitat la el, deci şi după aia când s-a întâmplat tragedia mi-am dat cu seama că el a fost aici„, a declarat vânzătorul, pentru România TV.
Nu l-am văzut vorbind cu nimeni. Eu l-am văzut doar că stătea pe scaun jos şi privea către mine. Se uita la mine. Atât. Nu mi-am dat seama că o să fie un criminal, că dacă era mă uitam la el mai atent să văd ce vinde ce…„, a mai spus martorul.

„Părerea mea e că ăsta nu a venit să vândă fier vechi. Că se vedea cum privea. Că nu admira marfa lui să o vadă să o vândă, el se uita prin alte părţi, avea privirile în altă parte. Atunci când l-am văzut avea privirea către mine (…) Am înţeles că făcea Osica, toate târgurile care erau în Olt”, a adăugat vânzătorul

Acesta este convins că Gheorghe Dincă are pe conştiinţă zeci de femei. „Ăsta e un om care n-are ce căuta pe pământ. După părera mea ăsta a omorât zeci de femei, nu două-trei. Ăsta era în stare s-o omoare şi pe mă-sa şi pe tac-su. Părerea mea este că el nu venea să facă târgurile să vândă un fier. Ăsta venea să racoleze ceva tineret”, a mai spus vânzătorul, pentru România TV.

sursa