Actualitate

Medic si asistenta surprinsi în timp ce faceau AMOR

Se pare ca femeia, in varsta de 40 de ani, obisnuia sa-si condimenteze turele plictisitoare de noapte cu intalniri fierbinti.
Intamplarea a avut loc in Serbia, in orasul Leskovac si a ajuns pana la urechile Ministrului Sanatatii, care a cerut un raport urgent.

Se pare ca femeia, in varsta de 40 de ani, era asistenta de noapte pe sectia de neurologie si a fost surprinsa in impostaze intime cu un barbat care nu era nici angajat, nici pacient si se “jucau de-a mama si de-a tata”, dupa cum a relatat presa sarba.

Barbatul si-a pus o patura in cap si a incercat sa scape prin subsolul cladirii, unde a fost prins de paznici.

Intre timp, asistenta “fierbinte” a intrat in concediu medical. Impotriva ei se va deschide o ancheta disciplinara ce se va solda, cel mai probabil, cu concedierea acesteia

Managerul spitalului şi-a anunţat deja primii paşi şi a convocat o întâlnire de urgenţă cu şefii de departamente, în primul rând pentru a le prezenta noile sarcini pe care le vor avea de indeplinit.

Printre acestea, supravegherea intrarilor in spital pentru a preveni vizitele neanunţate in unitate si „activităţile extracurriculare“ dintre medici si asistente medicale.

A1.ro