Showbiz

Mesajul lui Flore Salalidis pentru Denisa

Flore Salalidis s-a speriat azi, după ce a aflat diagnosticul pus de medici.

Vedeta a povestit că o să-şi schimbe stilul de viaţă şi că va urma tratamentul. Mai mult, ea va merge să repete analizele luna viitoare. În cadrul unui interviu acordat „Răi da’ buni”, „blonda lui Iri” i-a transmis un mesaj Denisei Răducu.
Floren Salalidis i-a spus frumoasei artiste care se luptă cu o boală teribilă la ficat multă sănătate şi însănătoşire grabnică
„Sunt puţin bolnăvioară, nu ştiu dacă sunt tristă. De vreo două luni şi jumătate, aveam dureri de stomac (…), în ultimele două săptămâni, lucrurile s-au agrvat (…).

Mi-au depistat o gastrită cronică şi este o helicobacter pylori. (…). Va trebui să repet peste o lună analizele. (…).

Da, am văzut, Doamne-fereşte, de orice boală. Vreau să-i transmit pe această cale Denisei multă sănătate şi însănătoşire grabnică.

A fost această asemănare. M-am speriat, era tot în zona ficatului. (…). E un semnal de alarmă. (…)”, a spus Flore Salalidis în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.
Flore Salalidis s-a remarcat în showbiz-ul românesc datorită unei lite de cuceriri de-a dreptul impresionantă, ea fiind femeia care, de altfel, a fost probabil cauza divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor.

Transformată într-o bombă sexy, Flore Salalidis a demonstrat și că e lipistă de inhibiții, pictorialele fierbinți cu ea făcând, de-a lungul ultimilor ani, furori în rândul bărbaților. Pe 25 octombrie 2016, Flore a împlinit 38 de ani.

Spynews.ro