Sport

Mihaela Buzărnescu, eliminată de la Roland Garros, de Serena Williams

Mihaela Buzărnescu (174 WTA) nu a reușit să treacă de Serena Williams (8 WTA) în turul al doilea de la Roland Garros. Românca a câștigat setul secund, de mare anduranță, dar fostul lider mondial s-a impus categoric în decisiv.

6-3, 5-7, 6-1 s-a încheiat partida dintre Serena Williams și Mihaela Buzărnescu, o confruntare care a durat două ore și șase minute. Buzărnescu a prestat un joc solid în primul set, s-a ținut „bară la bară” cu americanca, dar Serena a început să revină și apoi, să se impună.

În setul al doilea, Buzărnescu a fost la conducere în repetate rânduri și în cele din urmă, a reușit să și-l adjudece. În decisiv, după mai multe schimburi de mingi spectaculoase, Serena Williams a dat totul și s-a impus într-o manieră categorică.

Cu cine va juca Serena Williams în turul al treilea, la Roland Garros

În turul al treilea, Williams va juca împotriva lui Danielle Collins (50 WTA). În primul tur a trecut de Irina Begu (174 WTA), în fața căreia a avut mari probleme în primul set.

„Încerc, este important pentru mine să fac acest pas. Am avut niște oportunități cruciale să închid meciul, dar în setul al treilea știam că nu-mi permit să mai fac acest lucru.

(…) Mi-am zis că am nevoie de niște servicii puternice. Nu am mai vrut egalitate”, a declarat americanca la Eurosport, după meciul cu Buzărnescu.

Pe serviciu, Serena a fost de neclintit. 5 ași a reușit în meciul cu „Miki”.

sursa