Social

Mihai Căldăraru, Premiat la Parlamentul European

Într-un eveniment solemn desfășurat la Parlamentul European, doamna Maria Grapini, europarlamentar, a conferit premiul pentru activitatea de voluntariat și sprijin acordat persoanelor cu probleme sociale domnului Mihai Căldăraru, Director Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială AEPF București.

Mihai Căldăraru

Nominalizat în funcția de Director Executiv în anul 2020, Mihai Căldăraru a reușit să se impună prin dedicarea sa în domeniul asistenței sociale. Copilăria sa dificilă, petrecută în trei centre de plasament din București, nu a reprezentat un obstacol, ci mai degrabă o sursă de inspirație și motivație pentru a se implica activ în sprijinirea celor aflați în situații similare.

Cu o voință de fier și o pasiune pentru adevăr ieșită din comun, Mihai Căldăraru a ales să facă diferența în comunitate. În 2011, la vârsta de 27 de ani, a fondat un ziar care a devenit cunoscut pentru anchetele sociale de impact și abordarea sa sinceră în promovarea valorilor unei societăți mai echitabile.

Evenimentul de premiere la care a participat doamna Maria Grapini a pus în lumină contribuția semnificativă a lui Mihai Căldăraru în sprijinirea celor defavorizați și a celor cu probleme sociale. Premiul acordat reprezintă o recunoaștere a angajamentului său constant și a eforturilor depuse pentru a aduce schimbări pozitive în comunitate.

În calitate de Redactor-șef al ziarului său și lider în domeniul asistenței sociale, Mihai Căldăraru continuă să inspire prin exemplul său și să promoveze valorile unei societăți bazate pe solidaritate, compasiune și dreptate socială.