Social

Mihai Căldăraru, Premiat la Gala Națională a Binelui

Mihai Căldăraru a fost distins cu un prestigios premiu la Gala Națională a Binelui, eveniment organizat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

În cadrul ceremoniei, domnul Căldăraru a transmis un mesaj de recunoștință doamnei ministru Natalia Intotero și întregului minister pentru onoarea de a fi prezent la acest eveniment deosebit.

Onorat să fiu prezent la Gala Națională a Binelui! Mulțumesc doamnei ministru Natalia Intotero și Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse pentru emoția oferită!”, a declarat Mihai Căldăraru într-o declarație plină de recunoștință.

În plus, Mihai Căldăraru a transmis un mesaj emoționant către doamna Ministru Natalia Intotero, dorindu-i sănătate și putere: „Bunul Dumnezeu să vă dăruiască toată sănătatea din lume și putere.

Premiul obținut de Mihai Căldăraru la Gala Națională a Binelui reprezintă o recunoaștere a contribuției sale la promovarea valorilor sociale și a acțiunilor de responsabilitate civică.

Evenimentul a reunit personalități remarcabile și a evidențiat eforturile individuale și colective de a contribui la binele societății și la creșterea nivelului de trai al comunității.