Actualitate

Ministrul Muncii, atacat de pensionari

Ministrul Muncii, atacat de pensionari la conferinţa de presă.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a mers duminică în sectorul 6, împreună cu Ciprian Ciucu, pentru a susține o conferință de presă în aer liber. Ea a fost întreruptă de un grup de pensionari, unul dintre aceștia dovedindu-se de-a dreptul agresiv.
Pensionarul a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar bărbatul a strigat: „Ia mâna de pe mine criminalule! Ia mâna că te omor!”. Apoi, el i s-a adresat foarte agresiv şi ministrului Violeta Alexandru, pe care a acuzat-o de minciuni şi a huiduit-o: „Mărește pensia!”, i-a strigat el, apropiindu-se ameninţător de ministru.
„Nu așa se face administrație și politică trimițând pensionari amărâți ca să întrerupă o conferință de presă. O să merg să discut personal cu domnul”, a spus după incident Violeta Alexandru. Ulterior, aceasta a discutat cu bărbatul și i-a promis că îl va suna.

„Părerea mea este că ceea ce s-a întâmplat astăzi aici e orchestrat de PSD. Au trecut la persoane vulnerabile pe care le aruncă în față, e grobian ce face PSD”, a mai spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru a spus că se așteaptă și la „alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6, acolo unde a avut loc incidentul de duminică.

sursa