Showbiz

Mirela Vaida furioasa. Suma care a cerut amantul Vioricai din Blagesti pentru a aparea la TV!

Mirela Vaida furioasa. Suma care a cerut amantul Vioricai din Blagesti pentru a aparea la TV!Scandalul care a uimit toata Romania se credea ca s-a luat sfarsit, dar se pare ca amantul Vioricai a vrut sa spuna tot adevarul, relateaza wowbiz.ro.

Amantul presupus, Marian al Vioricai de la Blagesti, acuza ca a fost rapita si agresata sexual, si a vrut sa vina la emisiune sa spuna tot adevarul petrecuta cu Vulpitei.

Barbatul sustine ca spune adevarul si doreste chiar sa faca testul poligraf, pentru a nu mai fi acuzat de viol si rapire.

Marian spune ca este pregatit sa se confrunte cu Veronica „Vulpița”, posibila lui amantă, și Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, însă în ultimul moment s-a răzgândit.

Întrebat de motivul pentru care nu și-a mai onorat promisiunea, bărbatul a încercat din răsputeri să nu dea un răspuns concret.

„Nu am venit pentru că nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă.

Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice.

Măi Vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap?

Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată.

A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului.”, a declarat acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenți, dar și a prezentatoarei Mirela Vaida.

Ceea ce a enervat-o pe Mirela Vaida, este ca Marian nu sa tinut de cuvant, iar declaratiile prin telefon in direct in emisiune, Mirela a explodat de furie.

Cunoscuta prezentatoare susține că adevăratul motiv pentru care Marian nu a mai vrut să vină la emisiune este că nu a primit suma cerută pentru a face acest lucru.

Mai mult, suma cerută de bărbat nu era deloc mică, fiind vorba de 3.000 de euro.

„Dacă îți dădeau colegii mei 3000 de euro, veneai azi?

Că atâta ai cerut!

Zi că de-aia n-ai venit, că ai cerut bani.

O spun tuturor celor care credeți că oamenii aștia care vin la emisiune primesc bani…

Vedetele care vin, niciuna nu primește bani…ei vin să-i vadă lumea…invitații vin să ceară ajutorul…

Dar tu să ne ceri 3000 de euro azi-noapte și să spui că „nu mai vin decât dacâ veniți cu 3.000 de euro cash”…asta e mârlănie”, a răbufnit Mirela Vaida.