Actualitate

Momente grele in teatrul romanesc. Lacrimi pentru FLORIN PIERSIC! S-a întâmplat în miez de noapte

Marele si iubitul actor, Florin Piersic a lasat un mesaj impresionant pe reteaua sa de socializare Facebook, relateaza stirescu.ro.

„Dragii mei, am vazut intamplator ca au aparut tot felul de pagini de facebook ” Florin Piersic”, in care se posteaza interviuri pe care nu le-am dat de fapt niciodata.

De pilda, am citit o declaratie din ianuarie, in care „spuneam” ca sunt autorul versurilor cantecului „Am ars in felul meu”, care este hai sa zic asa: un fel de carte a mea de vizita, muzicala.

Informatia este eronata.

In primul rand, mi se pare nepotrivit ca cineva sa scrie in NUMELE MEU si macar daca scrie, sa scrie DESPRE mine si mai ales, sa se informeze …

Autorul acestor versuri este Adrian Lustig.

El mi le-a dedicat special, realizand astfel impreuna cu el, varianta romaneasca a piesei „My way”, pe care am interpretat-o prima data in cadrul unei emisiuni de Craciun la TVR 1.

Cum s-ar zice, sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului….In alta ordine de idei, mai e putin si vin Floriile cu soare si soarele cu Florii…

Sa traiti, sa infloriti, sa ne intalnim pe 13 mai la Gala Uniter si apoi pe 16 si 17 mai la ” Straini in noapte” la Cluj.

Sa aveti o noapte linistita si zile senine!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.