Actualitate

My Fault – Culpa Mia (2023)

Noah trebuie să-și părăsească orașul, iubitul și prietenii și să se mute în conacul noului soț bogat al mamei sale. Acolo îl întâlnește pe Nick, noul ei frate vitreg. În secret, se îndrăgostesc nebunește.

My Fault – Culpa Mia (2023) 

Complotul îl arată pe Noah făcându-și geanta și se mută din casa ei. Asta pentru că mama ei se căsătorise cu un bărbat extrem de bogat. Și trebuia să se mute în conacul lui.

Noah nu era confortabil și interesat, deoarece nu era adaptată la această viață bogată, miliardar. Îi este dor de propria ei viață subtilă și sobră, de prietenii ei, de iubitul ei Dan.

Dar viața ei ia o întorsătură când îl întâlnește pe noul ei frate vitreg, Nicholas alias Nick. Este un nenorocit bogat răsfățat căruia îi place să conducă mașini de curse și să le câștige la pariuri.

El este un afemeiat și petrece în fiecare zi. La început s-au urât, dar încet s-au îndrăgostit unul de celălalt când Dan l-a înșelat pe Noah. Lucrurile se schimbă atunci când tatăl biologic abuziv al lui Noah este eliberat din închisoare pentru a se răzbuna pe mama ei Rafaella răpindu-l pe Noah.

Country:Spain
Gen:Drama, Romance
Anul:2023
Director:Domingo González