Showbiz

Ne pleacă ”valorile”! Nelson Mondialu a anunțat că părăsește România

Nelson Mondialu s-a săturat de România și spune că se pregătește să părăsească țara și să se stabilească în Ungaria. Nelson vrea să-i ia cu el pe Liana, iubita lui și pe fiul Livian.
Dezvăluirea a fost făcută în ultimul vlog al celebrului personaj de pe Youtube.
”Ne mutăm în Ungaria. Nu vorbesc aiurea… Și Oconașu și Oconașa… (Liana și Livian, n.r.) ”, a dezvăluit Nelson Mondialu.
Nelson spune că și-a găsit deja o casă în care va locui, iar aceasta se află la câțiva kilometri de Budapesta. ”Lângă Budapesta o să plec, nu o să vă mai arăt adresa”, a mai spus Nelson Mondialu. Clujeanul spune că motivul plecării este legat de dezamgirea pe care o are față de clasa politică actuală. El spune că a avut încredere în președintele Klaus Iohannis și că are în continuare, însă există anumiți oameni care ”nu-l lasă să facă treabă”.
Nelson Mondialu este însă obișnuit să promită tot felul de lucruri care ulterior se dovedesc a fi mai degrabă fanteziste. El a povestit, în urmă cu câteva luni, că așteaptă viza de Stetele Unite și urmează să plece acolo. Recent, Nelson a fost reabilitat de Tribunalul Cluj, ceea ce însemană că toate infracțiunile pe care le-a făcut în urmă cu 15-20 de ani i-au fost șterse din cazier.

Aceasta ar fi fost una dintre condițiile cele mai importante pentru a aplica pentru o viză de Statele Unite.
SUA ar putea reprezenta o nucă tare pentru Nelson Mondialu, care în 2014 a fost la un pas să fie acuzat de atentat la viața lui Joe Biden, actualul președinte al Americii. La vremea respectivă, Biden se afla la București în calitate de secretar de stat și era cazat la același hotel cu Nelson. Tatl lui Livian a fost controlat de agenții CIA iar aceștia i-au găsit o sabie ninja în bastonul cu sceptrul auriu pe care-l avea la el. Imediat a fost reținut însă eliberat ulterior, după ce polția i-a confiscat arma.

Pe de altă parte, Nelson Mondialu vorbește la perfecție limba maghiară și și-a petrecut o bună parte a tinereții în Germania, acolo unde, de altfel, a și fost condamnat o dată. Rămâne de văzut dacă, de data aceasta, Nelson chiar se va ține de cuvânt și chiar va părăsi România.

sursa