Showbiz

Nea Viorel: „Trebuie să mă obișnuiesc, somnul de veci tot în el o să mi-l fac”

Un român din județul Ialomița a uimit pe toată lumea când și-a cumpărat un sicriu pentru a dormi în el. Acesta spune că a luat această decizie pentru a se obișnui mai ușor cu momentul în care va muri.

Totodată, el susține că vrea să își schimbe numele în Strigoi.
Un român din județul Ialomița a uimit pe toată lumea când și-a cumpărat un sicriu pentru a dormi în el.

De 15 ani acesta și-a făcut un obicei în a dormi în sicriul cu pricina, ba mai mult spune că se simte foarte bine în el. Dormind seară de seară în sicriu, bărbatul spune că se va obișnui cu ideea morții.
Nea Viorel așa cum îi spun vecinii și-a cumpărat sicriul cu pricina, în urmă cu 15 ani, iar de atunci doarme în el. Spune chiar că îi face bine la coloană.

Am probleme cu spatele, iar doctorul mi-a recomandat să dorm pe ceva tare. Așa că m-am gândit să mă culc în sicriu, că e din lemn și-mi face bine la coloană. De șapte ani visez în copârșeu, tot trebuie să mă obișnuiesc cu el, somnul de veci tot în el o să mi-l fac”, a spus acesta.

Mai mult acesta spune că deseori se întâmplă ca lumea să îl considere ciudat sau chiar să îl facă nebun. Nea Viorel este hotărât să își schimbe și numele în Strigoi.

„Mă gândesc să-mi schimb numele în Strigoi. Lumea din sat mă face nebun, poate că sunt, am avut şi epilepsie şi m-au operat, dar io-s fericit aşa. În universul meu nu există război sau durere”, a spus bărbatul.

Cu toate acestea, Nea Viorel își mai găsește alinarea din când în când, într-o chitară pe care o are și la care cântă din când în când.

sursa