Politica

Nicoale Ciucă: „Trebuie îndeplinite toate obiectivele”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marți înainte de începerea ședinței de Guvern că trebuie accelerată viteza îndeplinirii obiectivelor asumate prin PNRR. În acest sens va avea loc o nouă ședință de guvern pentru adoptarea tuturor documentelor necesare:

Doresc să subliniez că vom continua să avem o discuție foarte aplicată legată de îndeplinirea țintelor asumate de România prin PNRR. Este cel mai important proiect național de redresare post-pandemică, care finanțează proiecte în valoare de 30 de milioane de euro.

Este clar și din discuțiile pe care le-am avut cu fiecare dintre miniștri că trebuie să accelerăm viteza pentru a îndeplini toate obiectivele pe care ni le-am asumat.

Vom discuta fiecare jalon și fiecare țintă în parte, astfel încât să ne asigurăm că vom finaliza toate jaloanele și țintele asumate în acest an.

În cursul acestei săptămâni vom avea încă o ședință de guvern să închidem și să adoptăm toate documentele necesare pentru ca jaloanele și țintele specifice trimestrului 4 să poată fi încheiate”.

sursa