Politica

Nicușor Dan: Au fost făcute toate plățile

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță printr-o postare pe pagina sa de socializare că au fost făcute viramentele pentru ajutorul financiar pentru luna în curs. Acesta speră că pe parcursul anului 2021 se vor putea acoperi toate diferențele de plată.
Primarul Capitalei, Nicușor Dan a transmis că au fost efectuate plățile pentru stimulentul acordat pentru nou-născuți pentru dosarele depuse în august 2020. De asemenea, acesta a precizat că s-au făcut viramentele și pentru ajutorul financiar pentru familii monoparentale și pentru sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului școlar. În ambele cazuri Nicușor Dan a punctat că este vorba despre plățile pentru luna în curs.

„Au fost efectuate viramentele sumelor necesare plății stimulentului pentru nou-născut, pentru dosarele depuse complet în luna august 2020, pentru plata ajutorului financiar pentru familii monoparentale pentru luna în curs și pentru plata sprijinului financiar pentru prevenirea abandonului școlar, tot pe luna în curs.

Stimulentul pentru copiii cu dizabilități va fi virat, ca de obicei, la finalul lunii februarie 2021. De asemenea, am reușit plata diferenței de 250 lei, aferentă lunii noiembrie 2020, pentru adulții cu dizabilități, în sumă totală de 13.350.750 lei.

Sperăm ca după aprobarea bugetului Capitalei, succesiv aprobării bugetului național de către Parlament, să reușim să acoperim pe parcursul anului 2021 toate diferențele de plată, având în vedere faptul că suma totală lunară pentru plata stimulentelor este de 8,4 milioane de euro”, a transmis primarul general în postarea sa de pe Facebook.

sursa