Actualitate

Niște firme contractate de primăria Aninoasa și-au luat înapoi asfaltul turnat pe stradă

Scene incredibile în orașul Aninoasa, județul Hunedoara: zeci de metri de asfalt de pe o stradă au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați.
Totul după ce două firme, din Hațeg și Deva, s-au certat cu o a treia companie din cauza prețului lucrărilor după ce au introdus canalizarea și magistrala de apă pe respectiva stradă, relatează Ediția de Dimineață.
Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate -jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului.
Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă: „refaceți voi””, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Primăria amenință cu plângere penală
Asfaltarea străzii le-ar fi costat pe cele două firme care au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare în jur de 170.000 lei, de fiecare.

Operatorul de apă din Valea Jiului, beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, caută soluții pentru a reface strada distrusă de cei care și-au luat asfaltul acasă.

sursa