Auto

Noul Renault Arkana va putea fi precomandat în România începând cu 27 aprilie

Renault Arkana a debutat oficial pe piața auto din România. Primul model SUV-coupé din portofoliul brandului francez este construit pe platforma modulară CMF-B și va putea fi precomandat online.

Primul exemplar Renault Arkana din România a fost expus la Promenada Mall, iar la prima vedere, impresiile noastre sunt foarte bune. SUV-ul coupé are o lungime de 4.568 mm, o înălțime de 1.571 mm și dispune de un ampatament de 2.720 mm. Prezența fizică a mașinii este una cu adevărat impunătoare.
Interiorul impresionează printr-o selecție de materiale de bună calitate, iar asamblarea acestora e riguroasă. Deși discutăm despre un SUV dedicat zonei de lifestyle, spațiul dedicat pasagerilor din spate nu va fi o problemă pentru adulți, în timp ce portbagajul este extrem de generos, măsurând 513 litri sau 438 de litri pentru versiunea E-TECH Hybrid. Pentru a înțelege aceste cifte mai ușor, vă reamintim că Renault Kadjar are un portbagaj cu volumul de 472 l pentru versiunea cu tracțiune față. Podeaua de încărcare este dublă, facilitând astfel introducerea bagajelor.

sursa