Showbiz

Nu se mai ascund, au recunoscut că sunt un cuplu

Ştefan Stan tace şi le face! Astăzi însă, în cadrul unui interviu, artistul a lăsat garda jos şi a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăieşte alături de femeia pe care plănuieşte să o ducă în faţa altarului.
În vârstă de 40 de ani, Ştefan Stan a mărturisit într-un platou de televiziune că iubeşte şi e iubit. Mai mult, chiar dacă încă nu şi-a cerut partenera în căsătorie, cei doi au vorbit şi deja au făcut unele pregătiri de nuntă. În legătură cu data zilei importante, cei doi îndrăgostiţi nu au ajuns la un compromis.

Da, iubesc, sunt cu cineva. Dar în momentul în care vom decide atunci o vom face, urmează să se întâmple (n.r.: nunta). Nu suntem decişi încă cu data, nu a fost cerută încă, însă ştie că va fi cerută. (…). De data asta cred că s-au schimbat multe. (…). Nu a existat compatibilitate. Ştii că atunci când vine vorba de ceva, de o problemă pe care nu vrei să o spuil… atunci zici asta cu compatibilitatea.”, a povestit Ştefan Stan în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Citeste si ...

În urmă cu şase ani, Ştefan Stan a câştigat notorietate, odată cu obţinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs „Vocea României”, .
Romaniatv.net