Auto

Nuro este partener cu CVS pentru testarea livrărilor autonome de rețete

Pandemia Covid-19 a introdus o mulțime de provocări în viața noastră de zi cu zi. Sarcinile care au fost odată de rutină, cum ar fi alergarea la magazin alimentar, sunt acum mai complexe și riscante ca niciodată.

Pentru a evita aceste dureri de cap, consumatorii se bazează tot mai mult pe serviciile de livrare pentru a face ridicarea grea pentru ei (stimulând în același timp siguranța).
Serviciile de livrare a alimentelor cu mâncare umană sunt minunate pentru alimente, îmbrăcăminte, articole de toaletă și alte necesități ale gospodăriei, dar în climatul actual de sănătate, acestea nu pot funcționa atât de bine pentru sarcini utile mai sensibile, cum ar fi medicamentele pe bază de rețetă. Din fericire, de aici vine cel mai recent parteneriat al Nuro cu CVS Pharmacy.

Pentru cei care nu știu, Nuro este o companie de vehicule cu autovehicule care a dezvoltat soluții de livrare autonomă pentru diverse companii, inclusiv cele ale lui Domino , Fry’s și Kroger . Se pare că compania este gata să se extindă dincolo de livrarea alimentelor și a alimentelor și să își îndrepte privirile către industria de sănătate.

Începând cu luna iunie, selectați rezidenții din Houston, Texas, pot începe să comande rețetele lor pentru livrare pe site-ul CVS sau prin aplicația oficială de farmacie, fără costuri. Odată ce o comandă este plasată, flota de autovehicule a vehiculului Prius Nuro va transporta medicația la ușa unei persoane în termen de trei ore.
Prin evitarea componentei umane în procesul de livrare, Nuro speră să reducă riscurile de securitate și sănătate pentru clienții CVS. Beneficiarii de livrare trebuie să-și confirme identitatea înainte de a-și putea debloca livrarea de pe vehicule și, întrucât oamenii nu efectuează eliminarea, există riscul minim de transmitere a Covid-19.

În conformitate cu norma pentru Nuro, acest parteneriat va folosi doar vehiculele Prius pentru o perioadă limitată de timp. După câteva luni de testare, firma tehnică va începe să retragă mașinile și să le înlocuiască cu roboții proprii de livrare Nuro R2 .

Sperăm că prima incursiune a lui Nuro în furnizarea de rețete autonome să aibă succes și să conducă la o derulare a serviciilor la nivel național. Cu toate acestea, chiar dacă acest test pilot nu va fi eliminat, poate va fi UPS – așa cum am raportat în aprilie, compania de transport maritimă își folosește dronele auto-zbor pentru a livra rețetele CVS în Florida.