Extern

Farmaciile care oferă acum vaccinuri COVID-19: Iată ce trebuie să știți

Efortul de a imuniza mai mulți americani împotriva coronavirusului include acum lanțuri majore de farmacii cu amănuntul.

Lanțurile naționale de farmacii CVS Health și Walgreens se numără printre cei peste 20 de mari comercianți cu amănuntul care primesc aprovizionarea cu vaccinuri COVID-19 de la guvernul federal în această săptămână. Dar obținerea unei fotografii nu este la fel de ușoară ca mersul pe ușa farmaciei. Într-adevăr, consumatorii sunt descurajați să meargă la magazine, ci mai degrabă să se alinieze făcând o programare online sau telefonic.

Programul federal va fi implementat în etape, pe baza rezervelor disponibile de vaccin, cu transporturile care vor sosi imediat după joi, potrivit Centrului SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.
„Guvernul federal furnizează 1 milion de doze de vaccin COVID-19 pentru lansarea programului”, a declarat un purtător de cuvânt al CDC într-un e-mail către CBS MoneyWatch. Nu suntem in masura sa confirme cate doze vor fi furnizate saptamanal la partenerii farmacie in timpul saptamanilor viitoare, dar alocatiile saptamanale sunt anticipate sa creasca in cele din urma ca oferta de vaccin creste.

În concluzie, guvernul federal colaborează cu 21 de lanțuri naționale de farmacii și rețele independente pentru a spori accesul la vaccinurile COVID-19 din SUA, potrivit agenției. Farmaciile care participă variază în funcție de stat, CDC oferind o contabilitate stat-cu-stat a comercianților cu amănuntul care vor primi doze de vaccin în această săptămână.

În Alabama, de exemplu, farmaciile Walmart vor primi livrări federale de vaccin, în timp ce în California, CVS și Rite Aid vor primi doze. Expedierile vaccinului se îndreaptă către locațiile Hy-Vee și CPESN SUA din Iowa și către farmaciile Albertsons, Costco și Health Mart din statul Washington. Căutați starea dvs
sursa