Actualitate

O femeie a fost accidentata mortal,Soferul sustine ca a fost împinsă în fata masinii de iubitul ei

Accident cu iz de crimă în judeţul Botoşani. O femeie de 40 de ani a fost lovită mortal de o maşină, iar şoferul susţine că ar fi fost împinsă. Ba mai mult, se pare că tocmai iubitul ei ar fi făcut gestul înfiorător.

Tragedia a avut loc chiar în apropiere de casa victimei, în comuna Hlipiceni, informează B1 TV.

Femeia locuia împreună cu fiul său, în vârstă de 12 ani, şi cu iubitul ei şi erau în drum spre casă.

Brusc, femeia a ajuns în mijlocul şoselei chiar în faţa unei maşini.
Femeia a fost lovită mortal.

Apoi au ieşit la iveală amănuntele tulburătoare. Şoferul, în vârstă de 58 de ani, a vorbit cu poliţiştii, iar declaraţia lui e incredibilă: ”Eu nu am văzut nicio persoană în faţa mea. Am simţit o zdruncinătură şi am zis că e un câine. A venit lângă mine o persoană şi spune „ai omorât-o!”. Concubinul ei ar fi împins-o. Şi un copil din familia lor ar fi spus că „tata a împins-o pe mama„”.
Localnicii susţin varianta şoferului, mai ales că scandalurile erau cunoscute în casa femeii. Oamenii spun că bărbatul o bătea fără milă, iar ea fugea deseori de acasă cu fiul ei.

La fața locului a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă, dar salvatorii n-au mai putut face nimic pentru biata femeie.

Între timp, poliţiştii au constatat că partenerul femeii, care a negat orice acuzaţie, era băut şi avea asupra lui un cuţit.

Ba mai mult, a devenit violent. Omul a fost reţinut, iar poliţiştii au început investigaţiile şi încearcă să afle cum s-a întâmplat de fapt accidentul.