Actualitate

O polițistă a reținut permisul unui șofer, apoi s-a apucat să-i scrie amenda. Când omul s-a uitat pe procesul verbal, nu i-a venit să creadă!

În România, situațiile din trafic pot lesne deveni adevărate bancuri cu polițiști. O poliţistă de la Botoșani a ajuns celebră după ce i-a luat unui şofer permisul şi după câteva minute l-a amendat că nu-l are la el.

Șoferul unui BMW nu a vrut să asculte de polițist! Omul legii s-a așezat în fața mașinii! Ce a urmat!…
O agentă de 22 de ani de la Secţia 4 Poliţie Rurală Beclean i-a luat permisul unui şofer pentru că ar fi depăşit o coloană de maşini pe linie continuă, iar după câteva minute l-a amendat că nu are permisul, certificatul de înmatriculare şi buletinul asupra sa, deşi actele se aflau chiar la omul legii.
Incidentul a avut loc după ce un șofer ce conducea o autoutilitară de tractări la finele lunii august şi se îndrepta spre un accident rutier, pentru a prelua o maşină avariată, care bloca traficul. Acesta a fost amendat pentru că a depășit coloana.

“A venit poliţia. Un martor le-a spus poliţiştilor că am depăşit coloana de maşini, iar poliţiştii, fără nicio altă dovadă, alt martor, fără să meargă măcar la locul accidentului, mi-au luat permisul. Agenta a vrut chiar să-mi pună cătuşele”, a povestit șoferul pentru adevarul.ro.

Acesta a continuat: “I-am dat agentului actele cerute, printre care permisul, certificatul de înmatriculare al autoturismului, buletinul şi asigurarea”. Totuși, povestea nu se termină aici.
Cu actele în mână, agenta l-a amendat pe bărbat că nu are la el permisul de conducere, buletinul şi certificatul de înmatriculare. Practic, pe acelaşi proces verbal bistriţeanului i s-a luat permisul pentru depăşire pe linie continuă şi a fost amendat că nu are asupra sa actul. Pentru depăşirea unei coloane şoferul a primit 870 de lei, iar pentru faptul că nu avea actele asupra sa – încă 870 de lei.

Auto-bild.ro