Showbiz

Oana Matache, îngrijorata cand copiii ei raman cu Delia!

Oana Matache își mai lasă copiii în grija surorii ei. Aceasta are ceva emoții când Delia râmâne cu cei mici.

Delia a vorbit deschis despre încrederea pe care o are sora ei în ea atunci când vine vorba ca vedeta să facă pe babysitter-ul pentru nepoții ei.

Oana Matache a postat un filmuleț în care le spunea oamenilor că a lăsat-o pe Delia cu cei doi micuți și că nu vrea să se gândească la ce va găsi atunci când se va întoarce acasă. Delia a vorbit deschis despre asta și a pus cărțile pe față.

Creează conținut pe Instagram și vă păcălește foarte tare. Are încredere să lase copiii cu mine. Cu mine totul e sigur. Fac divertisment pentru ei, îi distrez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de copii”, a mărturisit Delia pentru Libertatea.

Delia își iubește la nebunie nepoții și ar face orice pentru bunăstarea lor.

Totuși, recunoaște că Bogdan nu e chiar atât de cuminte și admite că Oana Matache crede că cel mic o „moștenește” pe divă.
Bubu nu e așa cuminte. Sare în păr, la față, e în perioada de explorare. Nu știu de ce Oana îl aseamănă cu mine. De fapt, eu mă regăsesc în amândoi. La un moment dat mi se părea că semăn cu Jessie, când mă uitam la fotografiile cu mine când eram mică. Semănăm și la temperament. Acum trebuie să-l studiez foate bine și pe Bubu. Deocamdată sunt atentă cu el la fiecare mișcare pe care o face, să nu fie în pericol”, a mai spus Delia.

sursa