Showbiz

Oana Roman, imagine incredibilă!

Oana Roman este înt-o formă de zile mari! Acum, fiica lui Petre Roman, are o siluetă care îi permite să poarte cele mai mulate haine.
Oana Roman este alt om după ce a reușit să slăbească un număr considerabil de kilograme! Acum își permite să poarte hainele la care până acum doar visa, iar viața ei s-a schimbat de când are o siluetă cu totul schimbată. Fiica lui Petre Roman a trecut prin multe încercări de a-și remodela siluetă. Din nefericire, nu toate au dat un rezultat favorbail.

De-alungul timpului, Oana Roman a fost destul de criticată din cauza greutății sale. Acum lucrurile s-au schimbat radical, pentru că a reușit să slăbească și arată spectaculos. Acum nu mai ține cont de părerea celor din jur. Se îmbracă și se comportă după bunul plac. Se pare că nu doar stilul de viață îl are schimbat, dar și stilul vestimentar.

Acum silueta îi permite să poarte haine din ce în ce mai mulate și care îi pun în evidență formle. Dacă până acum acest lucru o punea în dificultate, de acum înaite lucrurile se schimbă în mod radical. Arată și se simte din ce în ce mai bine în pielea ei.

Pentru a slăbi nici mai mult nici mai puțin de 20 de kilograme, Oana Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Acest lucru nu îi permite să facă sport. Chiar și așa, vedeta se menține printr-un stil de viață echilibrat.

Oana Roman a reușit să scape de multe kilograme prin diete, iar acum a ajuns să poarte hainele pe care și le-a dorit dintotdeauna.