Showbiz

Oana Zăvoranu a dezvăluit mărimea „bărbăției” lui Alex Ashrah. Palestinianul s-a rușinat: „Pot să plec din emisiune?”

Oana Zăvoranu a dezvăluit mărimea “bărbăției” lui Alex Ashrah. Palestinianul s-a rușinat: “Pot să plec din emisiune?”Oana Zăvoranu vorbește deschis despre absolut orice subiect! Invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, alături de soțul ei, vedeta a dezvăluit cu zâmbetul pe buze mărimea „bărbăției” soțului ei.
Oana Zăvoranu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, susține ea. Alex Ashraf s-a rușinat și a reacționat imediat.

E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat„, a spus Oana Zăvoranu.

„Pot să plec din emisiune?”, a spus Alex Ashraf râzând.

Oana Zăvoranu e foarte fericită alături de soțul ei. Recent s-au cununat religios, pas pe care au decis să îl facă din iubire. „Am făcut acest pas pentru că îl iubesc foarte mult pe acest pui de arab de lângă mine. E jumate ieșean, jumate palestinian. M-a atras partea palestiniană, mie îmi place să trăiesc periculos”, a spus vedeta.

Spynews.ro