Showbiz

Oana Zăvoranu: „E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător”

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj fără precedent pentru urmăritorii săi.

De câțiva ani, Oana Zăvoranu este din ce în ce mai activă în mediul online. Așa cum știe toată lumea, actrița este mereu sinceră și asumată atunci când face declarații.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când a spus lucrurilor pe nume în legătură cu un subiect destul de sensibil: lipsa banilor.
Cunoscută de toată România, Oana Zăvoranu are o mulțime de fani, care o urmăresc cu plăcere pe rețelele de socializare și care sunt foarte curioși cu privire la opiniile pe care le are vedeta cu privire la diferite subiecte.
Artista este foarte dezinvoltă și s-a făcut remarcată de ani întregi, în special pentru că alege mereu să spună lucrurilor pe nume și să împărtășească mereu părerile sale cu publicul ei.

În ultima perioadă, actrița și-a surprins fanii după ce a ales să se destăinuie pe Instagram cu privire la mai multe subiecte sensibile sau importante, atât pentru ea cât și pentru societatea în care trăim.

De această dată, vedeta a vorbit despre bani, mai exact despre lipsa lor. Așa cum știe toată lumea, Oana are o situație materială destul de bună. Iată însă că a avut parte și de perioade mai dificile din punct de vedere financiar, așa cum a declarat de multe ori.

Actrița crede cu tărie că banii nu schimbă omul și că sărăcia nu este nici pe departe o rușine, așa cum crede multă lume. Vedeta spune că, de-a lungul timpului, a cunoscut mai multe persoane care au venituri modeste și care au impresionat-o prin felul lor de a fi. De asemenea, artista a ținut să precizeze că este mult mai important să fii un om bun și complet decât să ai munți de bani.
„Nu e rușine niciodată să fii sărac. Banii se fac, se cheltuiesc, vin înapoi, pleacă și dacă meriți vin și tot așa…E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător să fii sărac cu duhul, să fii gol pe dinăuntru și doar împopoțonat cu pe dinafară ca un demon. Cunosc oameni fără bani, dar atât de bogați”, a spus Oana Zăvoranu

sursa