Showbiz

Oana Zăvoranu s-a reprofilat

Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Chiar dacă are o clinică o clinică de care se ocupă, Querida a trecut și în online, mai exact pe TikTok, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă, cu care împărtășește multe lucruri.
Oana Zăvoranu s-a reprofilat. Dacă în televiziune nu și-a mai găsit locul, Oana Zăvoranu a ales să-și țină publicul aproape printr-o altă metodă.

Ea face acum live-uri pe platforma TikTok unde primește cadouri virtuale de la fani care se transformă în sume frumoase.
Vedeta a intrat în live-uri cu diverse personaje cunoscute, printre care Dani Mocanu și Magda Ciumac. Aceste interacțiuni i-au crescut și mai mult popularitatea și cu siguranță a ajuns și ea să câștige, în timp record, sume importante de bani.

Contul ei înregistrează deja sute de mii de abonați, iar clipurile ei sunt în topurile platformei. Mai mult, „cadourile” scumpe specifice acestei platforme curg atunci când intră în live.

Un admirator cu care a intrat în direct, la începuturile sale pe această platformă, i-a mărturisit Oanei că a ajuns să câștige 15 mii de euro pe lună din cadourile pe care le primește de la fani, fapt care probabil că a mobilizat-o și pe divă.

Oana le-a mărturisit fanilor care nu o urmăresc că au ocazia să o vadă în aceste live-uri făcând lucruri inedite. De exemplu, a primit o provocare pe care în mod ciudat a și acceptat-o.

Zăvoranca a mers la o benzinărie din Dorobanți și s-a oferit să spele parbrizul unui șofer aflat la pompa de alimentare. Impresionat de hărnicia divei, acesta a recompensat-o pe divă cu 5 lei.

sursa