Actualitate

Ofițeri de poliție implicați într-un accident rutier în centrul Sighetului

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață în centrul municipiului Sighetu Marmației. O mașină marca Mercedes ar fi intrat cu viteză în sensul giratoriu din faţa sediului Pompierilor, fără să cedeze trecerea, şi a lovit în plin în lateral un autoturism marca Skoda.

Accidentul s-a produs în jurul orei 09:00 în sensul giratoriu de la pompieri. Cauza evenimentului rutier a fost neacordarea de prioritate, iar în urma impactulului una dintre mașini a fost proiectată pe un rondou cu flori. Conform pozelor postate pe un site local, în accident ar fi fost implicaţi doi ofiţeri de poliţie şi un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş.

Din pozele postate pe internet, autorul accidentului pare să fie comisarul şef de poliţie Florin Şironka, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş. Acesta s-ar fi aflat în maşină cu ofiţerul Adrian Gherman. Conform numerelor de înmatriculare maşina pare să aparţină comisarului şef, Florin Şironka.

“Azi, 11 iulie la intersecția străzii 9 Mai cu strada Dragoș Vodă din municipiul Sighetu Marmației s-a produs un accident de circulație pe fondul neacordării priorității de trecere. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită. Un bărbat în vârstă de 45 de ani domiciliat în comuna Recea a fost sancționat contravențional pentru neacordarea priorității de trecere iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere în vedere suspendării”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Conducătorii auto au fost testați cu apartatul etilotest și s-a constatat că nu au consumat băuturi alcoolice.

Maramedia.ro