Social

Pacienti infectati de COVID-19, tinuti dezbracati pe holuri!

Foarte multi oameni infectati de coronavirus in spitalul din Resita, intinsi dezbracati pe holurile spitalului, relateaza wowbiz.ro.

Aceste poze, au socat toata Romania, vazand videoclipul pe holurile spitalului, cum stateau oameni dezbracati si intinsi, avand si probleme psihice, dar fiind si infectati de coronavirus.

Saraci oameni, erau dezbracati si lasati pe ciment.

Se pare ca directoarea al spitalului din Resita, a sustinut ca este adevarate pozele din spital.

Aceasta mai adaugă faptul că este vorba despre pacienți cu boli psihice care au nevoie de îngrijiri speciale, iar pe secția de pneumologie nu poate să asigure această asistență.

În plus, directoarea mai susține faptul că pacienții sunt tratați în acest mod și din cauza lipsei de personal.

De asemenea, pe imagini se mai poate observa faptul că pacienții sunt lăsați să supraviețuiască în condiții mizere.

Lenjeriile nu sunt schimbate și chiar au urme vizibile de murdărie, iar în la toalete lucrurile arată mult mai rău.

Dar, cea mai șocantă imagine este cea în care apare un cadavru băgat într-un sac și lăsat să zacă pe unul dintre paturile din salon.

„Fotografia care surprinde un pacient decedat, aflat într-un sac special pentru decesele cauzate de COVID-19, cu siguranță a fost realizată înainte ca pacientul să fie transferat la morga spitalului, care se află într-o altă clădire, la o distanță apreciabilă față de clădirea Staționarului 3 și, nu-i așa, o fotografie se face într-o secundă, chiar mai repede decât pleacă apelul telefonic pentru ridicarea unei persoane decedate”, a declarat managerul.