Extern

Angela Merkel relateaza ca este BINE

Angela Merkel relateaza ca este BINEAngela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte ”foarte bine”, la o zi după o criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale.
Sunt foarte bine„, a spus şefa guvernului în timpul unei discuţii cu tinerii, organizată la Goslar, oraş din Saxonia Inferioară.

Anterior, ea a răspuns unui jurnalist care a întreba-o cum se simte: „Extraordinar de bine. Este interesant să mă aflu aici„.

Angela Merkel, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a fost cuprinsă de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale cu noul preşedinte ucrainean, Volodimir Zelinski.

Am băut cel puţin trei pahare cu apă. Asta este ceea ce mi-a lipsit. Acum mă simt bine„, a explicat ea o oră mai târziu, în timpul unei conferinţe de presă cu liderul ucrainean.

Miercuri, în timpul dialogului cu tinerii, pe pupitrul său s-a aflat un pahar cu apă.

Ea a glumit pe tema căldurii, în contextul în care temperaturile din Germania au ajuns la 30 de grade: când e cald, „trebuie să bei mai puţină cafea şi mai multă apă„.

Cancelarul a mai avut o problemă de sănătate în decembrie 2014. Ea a suferit o scădere de tensiune în timpul unui interviu.

Înregistrarea a fost întreruptă pentru scurt timp, pentru ca ea să îşi revină. Anturajul său a explicat de asemenea că a fost vorba de deshidratare.

La conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, la putere din 2005, se va retrage din politică la sfârşitul mandatului său, cel mai târziu în 2021.

Romaniatv.net