Showbiz

Petrică Mîțu Stoian, internat în stare gravă – Acesta a decedat

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani

Cunoscutul interpret s-a stins din viață în această seară. Acesta fusese internat la spitalul din Reșița. Potrivit surselor Antena 3, se pare că artistul ar fi luat o supradoză de anticoagulant, medicament pe care îl folosea în tratamentul de recuperare post Covid.

Stirea Initiala

Petrică Mîțu Stoian, cunoscutul interpret de muzică populară, este internat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.
Îndrăgitul interpret era în tratament post-Covid la o clinică privată din Caraș-Severin, însă sâmbătă dimineață a început să se simtă foarte rău și a fost dus de urgență la spitalul județean
Directorul medical de la SJU Reșița spune că starea de sănătate a artistului nu este una bună.
„Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a precizat medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, la Antena 3.

S-a încercat transferul lui Petrică Mîțu Stoian la Craiova, dar nu erau locuri disponibile, astfel că artistul a rămas internat în spitalul din Reșița.

sursa