Actualitate

Politia se razbuna pe romani! Zeci de oameni au primit block la Facebook. Scandal mare intre romani si Politie!

Politia se razbuna pe romani! Zeci de oameni au primit block la Facebook. Scandal mare intre romani si Politie!Scandal de proporti intre romani si Politia Romana, zeci de persoane s-au ales cu conturile de Facebook blocate si comentarii sterse, relateaza b1.ro.

Iar toate astea, după ce ratingul paginii de socializare a Poliției Române a scăzut drastic în urma sancționării șoferului cu număr de înmatriculare anti-PSD.

„Pe mine m-au raportat si mi-au șters recenzia”, „Si eu a trebuit sa folosesc setarile de securitate ale contului sa il recuperez.

Sclavul tot sclav, dar mai e si frustrat daca ii spui in față”, „Se pare că au rămas doar recenziile persoanelor publice, de frica escaladarii scandalului, nouă celorlalți ni s-a blocat posibilitatea de a mai face recenzii”, „Mie tocmai ce mi se blocase contul de Facebook, dupa rating”, „Tocmai am avut contul inchis si rating-ul de aici anulat. Oare cine o fi dat report?

Voi, nenorocitii de militieni, Sunt de acord cu colegul vostru, sa nu mai sunam la politie daca acem o problema, insa nici sa nu va mai platim ca oricum o facem degeaba!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Poliției Române, potrivit stiripesurse.ro.

Ca răspuns, internauţii au decis să formeze un grup în care contesta activitatea Poliţiei.

„Politia Romana raporteaza la Facebook pt „activitate suspecta” persoanele care au lasat review-uri de 1 stea pe pagina lor.

Oamenii se trezesc cu contul de Facebook suspendat, trebuie sa si-l recupereze si apoi.. surpriza! review-ul lor a disparut de pe pagina Politiei Romane si sunt blocati din a lasa alt review sau a semnala situatia la Facebook.

Suntem deja o gramada in situatia asta.
EXACT pentru ce platesc eu taxe si impozite: managementul imaginii lor pe Facebook si suspendarea cetatenilor nemultumiti.

Asa ca ne adunam sa ii raportam noi pe ei, aici”, se arată într-o postare.