Actualitate

Poliţişti atacaţi cu bâtele de mai mulţi romi,cauza o AMENDA

 O amendă în trafic a dus la lupte de stradă în Argeş, între poliţişti şi mai mulţi săteni care au sărit cu pumnii şi bâtele pe agenţi. Cei sancţionaţi au început scandalul, iar în ajutorul lor au sărit rudele şi vecinii din Berevoieşti, satul sclavilor.

Agenţii s-au trezit asaltaţi de zeci de oameni din Berevoieşti. Extrem de violenţi, înarmaţi cu bâte şi puşi pe scandal.

Sub protecţia anonimatului, un martor a povestit clipele de groază: “A lovit cu bâta uşile, geamurile. A intervenit toată comunitatea de romi, dar în favoarea agresorilor. Circa 150 de persoane”.

Totul a început după ce poliţiştii au oprit în trafic o maşină care avea montate lumini neomologate. În plus, au văzut că soţia şoferului stătea pe scaunul din dreapta cu un copil de un an în braţe. Amenda de 1.700 de lei l-a enervat peste măsură pe şofer.

În timp ce poliţiştii încercau să-i pună cătuşe, soţia i-a atacat pe poliţişti. Agresorul a reuşit să fugă, însă ea a ajuns în maşina echipajului. A fost momentul în care fiul celor doi a venit cu bâta spre agenţi, alături de o armată de consăteni.

Scandalul a încetat după ce au sosit întăriri. În încăierare, unul dintre poliţişti a fost rănit. Însă niciunul dintre agresori nu a fost tras la răpundere.

Echipajul de poliţie venise în Berevoeşti pentru a-i verifica pe cei arestaţi la domiciliu în dosarul stapânilor de sclavi.

În urmă cu un an, 37 de femei şi bărbaţi din comună au ajuns în faţa judecătorilor. Victime le-au fost 70 de copii şi tineri răpiţi, exploataţi, ţinuţi în lanţuri, schingiuiţi şi înfometaţi.

Actualmm.ro