Actualitate

Primăvară însorită împreună cu un gând bun alături de jandarmii maramureşeni

Prima zi a lunii martie este sărbătoarea Mărţişorului. Mărţişorul este reprezentat de un şnur bicolor, firul alb e sănătate, cel roșu posperitate, împreună formează o cunună de succes și voie bună.
Dacă an de an, odată cu sosirea primăverii aveam ocazia de a ieși în stradă pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor un mărțișor împreună cu un gând bun, anul acesta nu am putut desfășura această misiune având în vedere prelungirea stării de alertă pe teritoriul României precum şi respectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Cu toate acestea, nu putem uita de cele care ne sunt mame, soții, fiice, prietene, colege și colaboratoare iar alături de tradiţionalul mărţişor ca simbol al primăverii, transmitem cele mai sincere urări de sănătate, succes şi împliniri.
Primăvara să vă aducă un martișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire. Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre.
Vă dorim să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!