Showbiz

Profețiile lui Carmen Harra despre conflictul de lângă România

Cunoscuta clarvăzătoare a venit cu o serie de profeții sumbre legate de conflictul de lângă România, respectiv acela dintre Rusia și Ucraina. În acest fel, pentru a-i liniști într-un fel sau altul pe români, Carmen Harra a explicat pe îndelete ce este posibil să se întâmple în viitorul apropiat.
Carmen Harra: „Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe
Potrivit spuselor lui Carmen Harra, ceea ce va avea să se întâmple este, de fapt, un plan mai vechi pe care Putin îl are de mult timp. Mai mult decât atât, clarvăzătoarea a mai spus că președintele Rusiei nu va renunța sub nicio formă la planul său.

Cu toate acestea, vedeta, cunoscută ca psiholog și clarvăzătoare, a mai explicat că Putin va plăti chiar cu președenția lui, asta pentru că planul său va lua o întorsătură destulde serioasă și gravă.
”Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare.

Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.”, a declarat Carmen Harra

sursa