Politica

PSD îl cheamă pe premierul Orban în Parlament pentru a da explicaţii în scandalul UNIFARM

PSD a anunţat că a decis chemarea în Parlament a premierului Orban, pentru a da explicaţii în scandalul de la UNIFARM.
Senatorul Radu Oprea a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, că refuzul premierului de a se prezenta ar fi „o sfidare” la adresa românilor, tăcerea sa fiind „complice”.

„PSD a decis chemarea premierului la Parlament pentru a da explicaţii despre scandalul de corupţie de la Unifarm. Cangrena PNL este mare, cinismul lor nu cunoaşte margini. În vreme ce românii erau ţinuţi în case, rămâneau foarte mulţi fără locuri de muncă, PNL fura cu zece mâini. E revoltător să profiţi de suferinţa oamenilor, să profiţi de starea de urgenţă, de starea de alertă pentru a băga adânc mâna în banii românilor. Să transmiţi în acest timp că nu sunt bani pentru dublarea alocaţiilor pentru pensii, iarăşi este de un cinism înspăimântător„, a afirmat, duminică, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD Radu Oprea.

Acesta a anunţat că PSD va iniţia săptămâna viitoare prin grupurile parlamentare demersul pentru chemarea în parlament a prim-ministrului Ludovic Orban „pentru a explică legăturile dintre Guvern şi cazul de corupţie de la Unifarm”.

sursa