Actualitate

PSD LIVIU DRAGNEA-„Chiar dacă o să ceară procurorii să fac puşcărie, eu voi merge înainte”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni seară, la România TV, că este vânat de procurorii DNA care vor să-l intimideze pentru a decapita şi prelua PSD.

EVZ vă prezintă cele mai importante declaraţii ale lui Liviu Dragnea.

„Poate vă dezamăgesc. Nu am ce să vă povestesc. Mi-a fost adusă la cunoştinţă calitatea de suspect în dosar şi ce a apărut în comunicatul DNA mi s-a adus la cunoştinţă. Nu m-au întrebat nimic, în această fază nu se face asta (…) Aduceţi-vă aminte de perioada de după Referendum, în 2012, şi de cum a apărut acel dosar. Presiunea procurorilor, cancelarii străine care strigau că am fraudat la Referendum, în final s-a decis ca eu să fiu condamnat fiindcă din sediul PSD s-au transmis nişte sms-uri. Aşa se va întâmpla şi în acest dosar (…)

Sistemul paralel, ocult şi invizibil
De mulţi ani se vorbeşte despre un sistem paralel ilegitim. Sistemul este un instrument tăios care are ca scop să intimideze adversarii politici, să facă dosare, să folosească puterea cu cruzime asupra celor care nu ascultă (…) E stat paralel, stat invizibil, alţii i-au spus putere ocultă (…) Sistemul devine speriat, sunt tot felul de dezvăluiri (…) La Comisia SRI sunt foarte mulţi oameni care vor spune destule. Mai e Comisia SIPA. Sunt foarte multe fronturi deschise de către noi ca să facem rânduială în modul în care acţionează instituţiile statului. E greu. Sunt oameni cărora aproape li se îndoaie genunchii. E vorba de intimidare”

Mulţumiri pentru colegii care l-au susţinut la DNA

Le mulţumesc colegilor care au venit azi dimineaţă în faţa DNA. Eu de regulă am oprit întotdeauna astfel de manifestări (…) Am aflat încă de aseară (duminică – n. red.) că există dorinţa asta. Nu am putut să-i opresc (…) Nu au venit acolo cu funcţiile, ci ca membrii de partid foarte revoltaţi (…)
Citeste tot pe evz.ro