Showbiz

Radu Vâlcan, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi dintre cei mai talentați actori din țara noastră și au construit o carieră remarcabilă. Iată ce a dezvăluit actorul despre prima impresie pe care a avut-o despre actuala sa soție.
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt renumiți în industria showbiz-ului și se numără printre cele mai apreciate cupluri din România, deși puțini cunosc faptul că înainte deîncepe o relație, au fost colegi de platou.

Acolo au avut ocazia să se întâlnească pentru prima dată. Radu Vâlcan, prezentatorul TV, a vorbit cu nostalgie despre acea perioadă și a dezvăluit cum își percepea actuala soție, înainte ca ei să iasă împreună.
Radu Vâlcan a dezvăluit că o simpatiza foarte mult pe Adela Popescu, așa că lucrurile s-au petrecut fix așa cum trebuiau și cum își dorea.

Noi am repetat foarte mult pentru „Iubire și onoare”, au început filmările și, la un moment dat, s-a produs această apropiere. Evident că o simpatizam foarte mult. Adela este un om extraordinar și o femeie absolut senzațională.”, a mai spus Radu

sursa