Showbiz

Răspunul poliţistului care l-a surprins pe Tzancă Uraganu trecând peste linia dublă continuă. A dat sau nu mită manelistul

Deşi are un succes formidabil în lumea manelelor, Tzancă Uraganu nu este ferit de ghinion.

Celebrul manelist a intrat în atenţia poliţiştilor după ce a trecut cu bolidul de lux peste linia dublă continuă şi ar fi oferit mită.

Iată ce are de spus poliţistul care l-a identificat pe cântăreţ!
Invitat la Acces Direct, Tzancă Uraganu a recunoscut faptul că se afla la volanul maşinii în momentul în care a călcat linia dublă continuă, atunci când a ieşit dintr-o benzinărie. Manelistul neagă însă că i-ar fi oferit mită poliţistului.

Acesta spune că doar a întrebat dacă îşi poate plăti asigurarea pe loc, timp în care nişte oameni aflaţi în trecere au încercat să le dea oamenilor legii bani pentru a-l scăpa pe cântăreţ de acest necaz.

Alexandru Sever Lazăr, agentul principal în cadrul IPJ prahova, a intrat prin legătură telefonică în cadrul emisiunii Acces Direct şi a susţinut că din insistenţele manelistului de a găsi o altă modalitate de a-şi plăti asigurarea a dedus că vrea să îi ofere mită.

Am observat autoturismul care a efectuat viraj stângă încălcând liniile duble continue. Am oprit, m-am prezentat, am solicitat documentele. Conducătorul auto a spus că nu le are asupra sa, am verificat în bazele de date. I-am adus la cunoştinţă că nu deţine nici poliţă RCA valabilă. I-am spus că o să-i fie reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare, iar din acel moment a început să-mi spună dacă putem rezolva în alt fel, eu înţelegând ca să-mi ofere o sumă de bani„, a declarat Alexandru Sever Lazăr, agentul principal în cadrul IPJ Prahova, la Acces Direct.

În timp ce agentul s-a dus la maşină pentru a face documentaţia o persoană a venit lângă autoturism, iar acesta a dedus că ar fi prietenul manelistului. Conform spuselor agentului, persoana respectivă a încercat să-i ofere bani.

mai mult aici.