Showbiz

Reacţia Biancăi Drăguşanu: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Selina, tânăra cu care Victor Slav are o relaţie de mai bine de doi ani, are un trecut tumultuos. Recent, a ieşit la iveală faptul că tânăra, care seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăguşanu, ar fi făcut videochat.

Bianca Drăguşanu a avut prima reacţie după ce acest lucru a ieşit la iveală, mai ales că fetiţa ei, Sofia Natalia, petrece timp cu tatăl ei, Victor Slav, şi implicit cu actuala lui iubită.
Iubita lui Victor Slav, pe numele ei real Elena Lupu, este o femeie frumoasă, de care fostul prezentator de la Meteo s-a îndrăgostit de la prima întâlnire. Nu a fost deloc deranjat de activităţile din care Selina câştiga bani în trecut.

Şi nici Bianca Drăguşanu nu pare deranjată de trecutul nu tocmai exemplar al tinerei, asta în condiţiile în care fiica ei în vârstă de cinci ani petrece destul de mult cu Selina, atunci când locuieşte la tatăl ei.

În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.
Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu

sursa