Showbiz

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Kanal D. Postul TV a făcut schimbări radicale în grila de toamnă, printre vedetele care au rămas fără emisiune numărându-se cunoscuta prezentatoare Teo Trandafir, dar și blondina.

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea. Iubita lui Gabi Bădălău a aflat că nu va mai prezenta „Detectorul de minciuni”, asta după ce și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea, deoarece nu era pusă în evidență așa cum și-ar fi dorit.
Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie. A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât.

N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine. Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a declarat Bianca Drăgușanu

sursa