Showbiz

Bianca Drăgușanu: „Cred că este pregătită să audă adevărul”

Bianca Drăgușanu este o mamă model. Cu toate că de-a lungul timpului și-a atras nenumărate critici, blondina reușește să își crească copilul într-un mod extrem de sănătos
Deși eu nu îmi expun copilul atât de mult cum o fac alte persoane publice care defilează cu copiii lor ca și când ar fi un scut, eu îmi iubesc copilul foarte mult și sunt o mamă foarte devotată. Dar vezi tu, dacă nu îl expui, oamenii cred că nu îl ai de multe ori, sau uită. Probabil că nu știu că sunt o mamă devotată care se implică în creșterea copilului singură, alături de bunica, care este foarte afectată mai ales de ce ar putea să audă copilul meu, referitor la neadevăruri spuse despre mine. Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Am avut de multe ori tentativa de a plânge fiind afectată de anumite circumstanțe. Si întotdeauna a venit la mine și m-a mângâiat pe față și mi-a luat fața în cele două mânuțe ale ei și mi-a spus: „Mami, nu plânge niciodată Bianca Drăgușanu. Pentru că tu ești super eroină și super eroii nu plâng niciodată! Nici atunci când au probleme”.”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă se teme de momentul în care fiica ei ar începe să îi pună întrebări despre viața ei. Aceasta a explicat că este pregătită să răspundă la orice întrebare are avea micuța.

Bineînțeles că o să îi spun adevărul. Sunt pregătită să răspund la toate întrebările pe care le are fiica mea despre mine și cred că ea este pregătită să audă adevărul, așa cum este el.”, a mai povestit aceasta.

Aceasta a vorbit și despre relația pe care Sofia o are cu tatăl ei. Bianca a povestit că cei doi se văd constant și au o relație foarte bună.

Este o relație foarte frumoasă, tatăl ei vine să o vadă, când poate el, sunt foarte buni prieteni și se distrează foarte bine împreună. Ultima dată s-au văzut acum vreo două zile, când tatăl ei însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel. A fost cu ea la o fermă și acolo s-au distrat nevoie mare.

sursa